Intuïtief schilderen – vrijdagsessies

Serie van drie - Vrouwelijke energie

Tijden: Vrijdagochtend van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data: 8, 15 en 22 juni 2018

Drie ochtenden waarin we bezig zijn met vrouwelijke energie. Ooit was de vrouwelijke oerkracht, de zelfbewuste godinnenkracht, de basis van waaruit de mensheid zich ontwikkelde. Deze oerkracht heeft zich echter teruggetrokken en daar is de mannelijke kracht voor in de plaats gekomen. Nu is het echter tijd voor de integratie van de mannelijke en vrouwelijke energieën. Daarvoor is het belangrijk ons te herinneren waar deze vrouwelijke energieën  uit bestaan en hoe we daarmee in verbinding komen. Het wordt een persoonlijke reis, gevuld met verrassingen en inzichten.
En dit alles mag met verf, krijt, kwasten en handen op papier uitgedrukt worden.

Inschrijven

Vrouwelijke energie

intuitief schilderen - vrouwelijke energie

Van onmacht naar vrijheid

bewustwording en bevrijding

Serie van drie - Van onmacht naar vrijheid

Tijden: Vrijdagochtend van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data: nog geen nieuwe data bekend

Op welke gebieden in je leven voel je je niet autonoom, onvrij en machteloos om uitdrukking te geven aan de kwaliteiten die in jou aanwezig zijn.
Hoe zou je het vinden om door blokkades heen te kunnen breken en te ervaren hoe je op een krachtige en onbelemmerde manier uiting kunt geven aan jezelf. Tijdens het intuitieve schilderen heb je alle vrijheid om aspecten van jezelf naar buiten te brengen en zichtbaar te maken middels kleur, vorm en beweging.

Inschrijven