Nieuwsbrief Meditatiecursus ‘DE WEG NAAR MEESTERSCHAP’

Nieuwsbrief van 15/12/2017

MEDITATIECURSUS ‘DE WEG NAAR MEESTERSCHAP’

Ik wil je op de hoogte brengen van een nieuwe cursus die in januari van start gaat. Dit keer niet het intuïtieve schilderen zoals je van mij gewend bent, maar een Meditatiecursus met als thema ‘De weg naar meesterschap’.

Deze Meditatiecursus bestaat uit 12 avonden waarin we op zoek gaan naar:

  • wat is energie,
  • hoe kan kennis van energie ons kan helpen in ons dagelijks leven,
  • hoe leef je een leven waarin kansen en situaties voorbij komen die jouw levenspad ondersteunen; een leven dat mét je is.

In de fysieke wereld kennen we bijvoorbeeld de wet van de zwaartekracht, maar het wordt minder tastbaar als het gaat over de energie van onze gedachten (kracht), de energie van onze emoties en onze wil. Ik hoop je tijdens de meditaties mee te mogen nemen naar energievelden waarbij je zelf de kracht van jouw Gedachten, Emoties en Wil kunt ervaren én hoe deze drie de wereld om jou heen beïnvloeden.

Rond m’n 30ste was ik me al bewust van het feit dat alles energie is en dat we met onze gedachten onze werkelijkheid vormgeven. Ik heb daar ooit een glasheldere droom over mogen ontvangen en sinds die tijd kijk ik met andere ogen naar de wereld om mij heen. Overal vond ik informatie en ‘bewijzen’ van deze visie. Ik herinner mij het eerste seizoen van Zomergasten met Rupert Sheldrake als genodigde, de boeken van Richard Bach, onderzoeksresultaten die beïnvloed worden door de gewenste uitkomst van de betreffende onderzoeker (in de cursus valt dat onder de ‘Wet van Aantrekking’, of te wel ‘soort zoekt soort’) en vele andere momenten van herkenning.

In de loop der tijd werd de logica over hoe de wereld in elkaar zit steeds duidelijker en het heeft mij geleerd te streven naar een ‘waarde-vrije’ levenshouding. Elke emotie mag er zijn, zonder oordeel. Goed en fout…., het is zó relatief en vaak gecreëerd door mensen die er baat bij hebben. En ook dat is goed, we hebben allemaal ons pad te lopen en onze lessen te leren. Het heeft mij geleerd te relativeren en met een liefdevolle houding naar mezelf en anderen kijken.

Wanneer:

12 maandagavonden van 19.30 – 21.30 uur

Het eerste blok valt op: 15 en 22 januari, 5 en 12 februari, 5 en 12 maart.

Het tweede blok valt op: 9 en 16 april, 14 en 28 mei, 4 en 11 juni.

Kosten:

Per blok 125 euro.

Inhoud:

De helft van de tijd zal er gemediteerd worden (waaronder geleide meditaties), de andere helft besteden we informatie en interactie.

Aanmelden en/of vragen:

wage15@xs4all.nl of 06 16417061