Intuïtief schilderen – vrijdagsessies

Serie van drie - Wat wil in jou zichtbaar worden

Tijden: Vrijdagochtend van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data:  13, 20 en 27 september 2019

Het onderwerp van deze schildersessies zegt het al...., wat in jou zichtbaar wil worden. Is het een verlangen naar iets of is het emotie die erop wacht om naar buiten gebracht te worden. Wil je misschien nieuwe wegen inslaan en deze eerst op papier voelen, proeven.... Alles wat in jou zichtbaar wil worden kan tijdens deze schildersessies met vorm, kleur en beweging naar buiten gebracht worden met verf, krijt, kwasten en/of handen.

Inschrijven

Wat wil in jou zichtbaar worden

intuitief schilderen - vrouwelijke energie

Vrouwelijke Energie

bewustwording en bevrijding

Serie van drie - Spelen met de vrouwelijke energie

Tijden: Vrijdagochtend van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data: 4, 11 en 18 oktober 2019

Deze serie schilderslessen gaat over het ontwaken en bewust worden van de oeroude wijsheid die zich in het baarmoedergebied bevindt. Na duizenden jaren van leven in een patriarchale samenleving waarin we vooral naar onze logica luisteren, zijn we vergeten dat we ook kunnen leven vanuit de kennis die in onze buik aanwezig is. Middels meditatie en schilderen ga je uiting geven aan deze wijsheid, uiting geven aan het zachte, dromerige en scheppende deel in jou.

Inschrijven

Serie van drie - Geef je innerlijke kind de ruimte

Tijden: Vrijdagochtend van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data:  15, 22 en 29 november 2019

Heb je ook wel eens zin om zomaar iets te doen? Even  niet nadenken over de gevolgen? Iets doen, gewoon omdat je blij bent en daar uiting aan wilt geven? Tijdens deze serie van drie lessen nodigen we het innerlijke kind uit om weer te spelen. Spelen zonder te letten of iets volgens de gangbare normen mooi is. Spelen omdat jij dat zo voelt. Genieten, blij zijn en loslaten. Geef je innerlijke kind de ruimte!

Inschrijven

Spelen met vorm, kleur en beweging

Het onderwerp van deze schildersessies zegt het al...., wat in jou zichtbaar wil worden. Is het een verlangen naar iets of is het emotie die erop wacht om naar buiten gebracht te worden. Wil je misschien nieuwe wegen inslaan en deze eerst op papier voelen, proeven.... Alles wat in jou zichtbaar wil worden kan tijdens deze schildersessies met vorm, kleur en beweging naar buiten gebracht worden met verf, krijt, kwasten en/of handen.