Intuïtief schilderen – vrijdagsessies

Cursus van 5 schildersessies - Verlicht je pad......

Tijden: Vrijdag van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 195 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data: 28 januari, 11 en 25 februari, 11 en 25 maart 2022.

We leven in turbulente tijden. Misschien ervaar je aspecten van jezelf waarvan je voelt of weet dat het tijd is om ze los te laten. Het kan zijn dat de beperkingen die we allemaal in de buitenwereld ervaren resoneren met onze eigen beperkingen en dat je daarom een extra impuls voelt om je binnenwereld te bevrijden van gedachten, zorgen of negatieve overtuigingen. Misschien is de jas die je draagt, na alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar te klein is geworden. Geef jezelf de kans om uit te breken!

Tijdens deze ochtenden maak ik gebruik van gedichten, muziek, verhalen en pakkende teksten om je op je  pad te begeleiden. Natuurlijk starten we met een geleide meditatie en een opdracht om je schilderij mee te starten. Het blijft een intuïtief proces dus dat wat wil ontstaan, mag ontstaan.

Uiteraard zijn de groepen klein en dus 'corona-proof'.

Inschrijven

Wat mag losgelaten worden

intuitief schilderen - vrouwelijke energie

Verbinden met de krachtige vrouwelijke energie

bewustwording en bevrijding

Serie van drie - Vrouwelijke energie

Tijden: Vrijdag van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data: 8 april, 22 april en 6 mei 2022.

Deze serie schilderslessen gaat over het ontwaken en bewust worden van de wijsheid en kracht die zich in het baarmoedergebied bevindt. Na duizenden jaren van leven in een patriarchale samenleving waarin we vooral naar logica luisteren, zijn we vergeten dat we ook kunnen leven vanuit de kennis die in onze buik aanwezig is. Middels meditatie en schilderen ga je uiting geven aan deze wijsheid, en de krachtige vrouwelijke energie ervaren.

Inschrijven

Serie van drie - Meebewegen met wat zich aandient

Tijden: Vrijdag van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data:  Nog geen datum voor 2021

Meebewegen met wat zich aandient. Meebewegen met emoties en gedachten, blije emoties en gedachten, maar ook als ze niet prettig aanvoelen; voelen, waarnemen en expressie aan geven. Tijdens deze serie van drie lessen wordt je uitgenodigd mee te bewegen met wat is.

Inschrijven

Meebewegen met wat zich aandient

Het onderwerp van deze schildersessies zegt het al...., wat in jou zichtbaar wil worden. Is het een verlangen naar iets of is het emotie die erop wacht om naar buiten gebracht te worden. Wil je misschien nieuwe wegen inslaan en deze eerst op papier voelen, proeven.... Alles wat in jou zichtbaar wil worden kan tijdens deze schildersessies met vorm, kleur en beweging naar buiten gebracht worden met verf, krijt, kwasten en/of handen.