Intuïtief schilderen – vrijdagsessies

Serie van drie - Wat mag in deze winter losgelaten worden

Tijden: Vrijdag van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data:  10, 17 en 24 januari 2020

We leven in turbulente tijden en zowel op persoonlijk als maatschappelijk niveau ervaren de meeste van ons hectiek en onzekerheid. Misschien ervaar je aspecten van jezelf waarvan je voelt of weet dat het tijd is om ze los te laten. Tijdens deze sessies laten we onze handen en de materialen waarmee we werken, spreken.

Inschrijven

Wat mag losgelaten worden

intuitief schilderen - vrouwelijke energie

Verbinden met de krachtige vrouwelijke energie

bewustwording en bevrijding

Serie van drie - Vrouwelijke energie

Tijden: Vrijdag van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data: 31 januari, 7 en 14 februari

Deze serie schilderslessen gaat over het ontwaken en bewust worden van de wijsheid en kracht die zich in het baarmoedergebied bevindt. Na duizenden jaren van leven in een patriarchale samenleving waarin we vooral naar logica luisteren, zijn we vergeten dat we ook kunnen leven vanuit de kennis die in onze buik aanwezig is. Middels meditatie en schilderen ga je uiting geven aan deze wijsheid, en de krachtige vrouwelijke energie ervaren.

Inschrijven

Serie van drie - Meebewegen met wat zich aandient

Tijden: Vrijdag van 10.00 – 13.00 uur
Kosten: 125 euro, incl. alle materialen, koffie/thee
Data:  6, 13 en 20 maart 2020

Meebewegen met wat zich aandient. Meebewegen met emoties en gedachten, blije emoties en gedachten, maar ook als ze niet prettig aanvoelen; voelen, waarnemen en expressie aan geven. Tijdens deze serie van drie lessen wordt je uitgenodigd mee te bewegen met wat is.

Inschrijven

Meebewegen met wat zich aandient

Het onderwerp van deze schildersessies zegt het al...., wat in jou zichtbaar wil worden. Is het een verlangen naar iets of is het emotie die erop wacht om naar buiten gebracht te worden. Wil je misschien nieuwe wegen inslaan en deze eerst op papier voelen, proeven.... Alles wat in jou zichtbaar wil worden kan tijdens deze schildersessies met vorm, kleur en beweging naar buiten gebracht worden met verf, krijt, kwasten en/of handen.