Intuïtief schilderen – zaterdagsessies

Yoga, Zintuigen en Schilderen

Tijden: Van 10.00 – 17.00 uur.
Kosten: 90 euro, incl. alle materialen, koffie/thee en biologische lunch.
Data: Nog geen nieuwe datum bekend.

Een bijzondere workshop . Twee dagdelen die bestaan uit lichaamswerk, het ervaren van de zintuigen en intuïtief schilderen. Openheid en vrijheid zijn de basis. In de ochtend is alles erop gericht om met lichaam en geest in het Hier en Nu te komen. Mindfullness is daarbij het sleutelwoord.
In de middag wordt er geschilderd. Door jouw innerlijke stroom te volgen vang je op wat gehoord wil worden…, wat zichtbaar wil worden. Gevoel en creativiteit vallen samen in een vorm, kleur en beweging die bij jou past.
Een biologische lunch is onderdeel van deze feestdag.

Inschrijven

Openheid en vrijheid

intiutief schilderen - yoga zintuigen en schilderen

Alles wat in jou zichtbaar wil worden

intuitief schilderen wat wil zichtbaar worden

Serie van drie – Wat wil zichtbaar worden

Het onderwerp van deze schildersessies zegt het al...., wat in jou zichtbaar wil worden. Is het een verlangen naar iets of is het emotie die erop wacht om naar buiten gebracht te worden. Wil je misschien nieuwe wegen inslaan en deze eerst op papier voelen, proeven.... Alles wat in jou zichtbaar wil worden kan tijdens deze schildersessies met vorm, kleur en beweging naar buiten gebracht worden met verf, krijt, kwasten en/of handen.

Inschrijven

 

7 – daagse Chakraschildercursus

Tijden: 7 zaterdagen van 10.00 – 14.00 uur
Kosten: 425 euro, incl. alle materialen, chakraboek en kristallenset.
Data: Zie agenda

Tijdens deze chakrareis ga je ervaren wat chakra’s zijn, waarvoor ze dienen en hoe je ze voor je eigen welzijn op geestelijk en lichamelijk gebied kunt gebruiken. Je gaat ervaren welk chakra optimaal functioneert en je gaat van elk chakra de goed- en minder goedstromende delen ontdekken. Iedereen ervaart dit natuurlijk anders, want iedereen heeft zijn eigen geschiedenis en zijn eigen thematiek. Door je bewust te worden van de energie van de aura en chakra’s wordt je intuitiever en ga je beter naar je innerlijke stem luisteren.

Lees meer...

Inschrijven

Iedereen heeft zijn eigen verhaal

intuitief schilderen 7 - daagse chakracursus